Labels4Kids Teamet

 Ann-Maree Morrison

Ann-Maree Morrison
Gundare och VD.

Labels4Kids tillåter mig att driva ett företag som passar min familj och som också kan hjälpa andra familjer att göra vardagen lite lättare. Jag är ursprungligen från Australien men har även Brittiskt pass. Min bakgrund är inom reivsion och bokföring (jag är kvalificerad revisor) och jag har genom åren arbetat i London för b.la. Grant Thornton och Eastman Kodak (avdelning för specialeffekter). Efter ett par år i London träffade jag min man och flyttade upp till Skottland för att arbeta som konsult med Coopers & Lybrand. Efter att ha bildat familj och fått 3 söner bestämde jag mig för att starta mitt eget företag och njuter nu av en mer flexibel livsstil. 

Intressen: Tennisskidåkningfilmeräta utespråkläsningkontinuerligt lärande om webbhandel och optimering samt umgås med familj och vänner.

SpråkEngelskaoch en del franska och tyska.

 Alexander Bergstrom, Digital Marketing Executive

Alexander Bergström 

Digital Marknadsförare (Digital Marketing Executive).

Jag jobbar med sociala medier och digital marknadsföring här på Labels4Kids. Till vardags pluggar jag Marknadsföring på Stirlings Universitet här i Skottland. Efter en framgångsrik praktik under sommaren 2014 så blev jag kvar på företaget och stortrivs.

Intressen: Löpning, musikproduktion, och tennis.

Språk: Svenska, Engelska och lite Spanska. 

 

 Lee-Anne Hale

Lee-Anne Hale
Kundtjänst 

Innan jag började arbeta på Labels4Kids så var jag en av deras trogna kunder. Jag började använda deras namnlappar när min dotter började dagis för sex år sedan. Och jag älskar produkterna, då det alltid verkar finns något man borde märka som tex. kläder eller sportutrustning.

Jag kommer ursprungligen från soliga Sydafrika , men flyttade till Skottland ungefär tolv år sedan . Vår familj försöker spendera så många helger som vi kan i vår husbil där vi åker runt för att utforska Skottland.

Intressen: Böcker, titta på CSI på TV och resa. 

Språk: Engelska och Afrikaans.

Danielle Reid 

Danielle Reid
Administratör och Kundtjänst

Jag började på Labels4Kids i april 2015 som ny administratör. Min roll är på säkerställa att vi har en väl fungerande produktion och att allt funkar som det ska med kundtjänst här på kontoret.  

Efter min kandidatexamen från University of Dundee i 2013  i Europastudier och tyska så började jag jobba inom HR (rekrytering), innan jag slutligen började på Labels4Kids. 

Intressen: Jag älskar musik, att gå ut på äta på restaurang och vara med i frågesporter och Quiztävlingar. 

Språk: Engelska och tyska.

 

 Gillian

Gillian Arundel
Kontorsadministratör

Jag träffade Ann-Maree och kom in i företaget då vi båda delar en passion för tennis. Efter att ha avslutad en utbildning i Psykologi och organisationsteori jobbade jag i 15 år inom pensionsindustrin där jag ledde en administrativ avdelning på ett stort nationellt pensionsbolag. Jag tog därefter ett uppehåll från min karriär för att kunna fokusera på min familj. Nu när de flyttat hemifrån ser jag fram emot att få komma tillbaka i arbete. Jag kan inte tänka mig ett bättre företag att jobba på än Labels4Kids och ser fram emot att få börja arbete inom företaget.

Intressen: Tennis, skidåkning, böcker och resa. 

Språk: Engelska, lite franska och spanska. 

 

Melissa Walker
International Marketing and Operations Assistant.

I started with Labels4Kids in summer 2016 as a summer intern.
I enjoy working with the team while I am completing my English Studies and Spanish degree at the University of Stirling. 

Hobbies: Reading, Art, Travel.

Languages: English, German and Spanish.