Labels4Kids Teamet

Ann-Maree Morrison

Ann-Maree Morrison
Gundare och VD.

Labels4Kids tillåter mig att driva ett företag som passar min familj och som också kan hjälpa andra familjer att göra vardagen lite lättare. Jag är ursprungligen från Australien men har även Brittiskt pass. Min bakgrund är inom revision och bokföring (jag är kvalificerad revisor) och jag har genom åren även arbetat i London för b.la. Grant Thornton och Eastman Kodak (avdelning för specialeffekter). Efter ett par år i London träffade jag min man och flyttade upp till Skottland för att arbeta som konsult med Coopers & Lybrand. Efter att ha bildat familj och fått 3 söner bestämde jag mig för att starta mitt eget företag och njuter nu av en flexibel livsstil är jag kan få spendera mer tid med familjen.

Intressen: Tennis, skidåkning, filmer, äta ute, språk, läsning, webbhandel och umgås med familj och vänner.

Språk: Engelska, och en franska och tyska affärssamtal.

Gabriele Esposito  

Gabriele Esposito
Marknadsförare

Jag är civilingenjör i marknadsföring med handelsexamen från Stirlings Universitet I Skottland. Jag valde Stirling eftersom jag alltid varit fascinerad av Skottland. Efter examen arbetade jag för matkedjan Sainsburys som butikschef. Jag njöt av erfarenheten i detaljhandeln, men jag letade efter ett tillfälle att arbeta för ett litet företag och få fokusera mer på marknadsföring. Jag träffade Ann-Maree för första gången under en detaljhandelskonferens vid universitetet 2015 och på grund av mitt intresse för e-handelsföretag fascinerades jag av Labels4Kids. Så när tillfället kom upp för att bli en del av teamet så tvekade jag inte en sekund.

Intressen: Fotboll, löpning, musik.

Språk: Italienska, Engelska, Spanska, Franska.

Lee-Anne Hale

Lee-Anne Hale
Webbhandel och Kundtjänst

Innan jag började arbeta på Labels4Kids så var jag en av deras trogna kunder. Jag började använda deras namnlappar när min dotter började på dagis för sex år sedan. Och jag älskar produkterna: Det verkar alltid finnas något man borde märka som tex. kläder eller sportutrustning.
Jag kommer ursprungligen från soliga Sydafrika , men flyttade till Skottland ungefär tolv år sedan . Vår familj försöker spendera så många helger som vi kan i vår husbil som vi åker runt med när vi utorskar Skottland.

Intressen: Böcker, titta på CSI på TV och resa.

Språk: Engelska och Afrikaans.

Gillian Arundel

Gillian Arundel
Webbhandelsassistent

Jag träffade Ann-Maree och kom in i företaget då vi båda var med I samma tennisgrupp. Efter att ha avslutad en utbildning i Psykologi och organisationsteori jobbade jag i 15 år inom pensionsindustrin där jag ledde en administrativ avdelning på ett stort nationellt pensionsbolag. Jag tog därefter ett uppehåll från min karriär för att kunna fokusera på min familj. Nu när min son flyttat hemifrån ser jag fram emot att få komma tillbaka in I arbetslivet.

Intressen: Tennis, skidåkning, böcker och resor.

Språk: Engelska, lite franska och spanska.

Fiona Macnaughton

Fiona Macnaughton
Webbhandelsassistent

Jag tog examen från min examen i tolkning och översättning för franska och spanska på Heriot-Watt University sommaren 2017 och är den nyaste medlemmen i Labels4Kids team. Efter att ha vuxit upp i Stirling var jag angelägen om att använda mina nya färdigheter hos ett loktalt företag och är glada att komma igång med Labels4Kids.

Intressen: Matlagning och bakning, läsning, dansning.

Språk: engelska, spanska och franska.