Välkommen till Labels4Kids Fundraising Program

Vårt Affiliate program är kostnadsfritt, enkelt att ansluta sig till och kräver inga särskilda tekniska kunskaper. I likhet med andra affiliate program så erbjuder vi webbplatsägare möjligheten att tjäna pengar genom sina hemsidor via sk. monetization.

En affiliatepartner bidrar till att generera trafik och öka försäljning för kommersiella webbplatser och får i sin tur provision. Exempelvis skolor kan samla in pengar och tjäna en slant genom vårt affiliate program.

Hur funkar det?

När du ansluter vårt affiliate program så tillhandahåller vi dig med ett urval av banners och textlänkar att placera på din webbplats. När en användare klickar på en av dina länkar de kommer att föras till vår hemsida och alla köp och kundtransaktioner kommer att spåras av vårt affiliate program. När ett köp är klar från den trafik du skickar oss, då tjänar du provision!

Är du från en skola som inte kan lägga en länk på er webbplats? Oroa dig då inte eftersom du fortfarande kan anmäla dig här och enkelt tjäna provision.

När föräldrar och vänner till skolan är vår hemsida och lägga sin beställning, när de når varukorgen har de möjlighet om att söka upp skolans namn i en rullgardinsmeny och detta sedan beräknar provisionen skyldig till skolan. Inget behov av att ge föräldrar någon kod eller kupong - bara berätta för dem att välja skolans namn i kassan när alternativet finns.

Det som är bra med vårt system är att skolan kan tjäna 10% men föräldrarna kan också 10% rabatt när de beställer och använder vår webbplats kort skolan ger till dem, vilket ger en rabattkod för att föra den vidare...hela större anledning att passera dessa kort till vänner och familj så att de kan också spara lite pengar på sina etiketter beställning men också samla in pengar till skolan!

Real-Time Statistik and Rapportering!

Logga in 24 timmar per dygn för att kontrollera vår försäljning, trafik, saldo och se hur dina banners presterar, eller som en skola kan du se hur mycket provision du tjänar.